Live Streaming Liga Super 2017 Game Ke 4 : JDT VS SELANGOR


Johor Darul Ta’zim (JDT) dan skuad Red Giant, Selangor meneruskan saingan bola sepak Liga Super Malaysia musim 2017 serta membuat perhitungan dalam perlawanan keempat (4) yang dijadualkan berlangsung untuk kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 11 Februari 2017. JDT pastinya tidak akan melepaskan peluang ber­aksi di hadapan penyokong sendiri untuk mencari tiga mata penuh yang sangat penting.

Bagaimanapun, JDT tidak harus memandang rendah terhadap kemam­puan pasukan Selangor sebaliknya menghormati pasukan itu walaupun dengan PKNS FC 3-5 di laman lawan pada perlawanan minggu lepas(3). Aksi perlawanan JDT menentang Selangor sudah pasti menjadi tumpuan oleh kedua-dua penyokong yang mahu menyaksikan keupayaan pasukan mereka dalam usaha meraih mata serta meletakkan pasukan di kedudukan terbaik liga, selain melihat kelangsungan prestasi pasukan bagi menghadapi saingan perlawanan seterusnya.


JDT turun dengan mentaliti memburu kemenangan 
''Di atas kertas, kami mungkin nampak mempunyai sedikit kelebihan kerana beraksi di stadium keramat, tapi itu bukan alasan untuk berpeluk tubuh, sebaliknya kami akan turun dengan mentaliti memburu kemenangan dengan perancangan dan taktikal lebih teliti untuk menanti selangor yang juga pencabar utama kejuaraan liga '' 
Benjamin Mora
Coach JDT


Rekod 3 Pertemuan Terakhir Liga Super Antara Pasukan JDT Dan Selangor Di Stadium Larkin..Ternyata Rekod Liga Super JDT Di Larkin Masih Kebal Dan Konsisten..Semoga Penampilan Pertama Guerra Bersama Skuad JDT Melebarkan Rekod Ngauman Selatan Terhadap Gergasi Merah Kuning.

Perlawanan di antara pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) menentang Selangor berlangsung di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos bermula pada jam 9:00 malam, Sabtu.Lain-lain perlawanan adalah seperti gambar dibawah.

Link Live Streaming Dibawah :


Update : Sila Tunggu sehingga Game jam 9 Malam ini. Sekiranya Line Internet ok Live Streaming boleh dibuat,sekiranya tidak ok harap maaf semuanya ikut teknikal. hehe. Stay tuned ya. Doakan JDT menang dapat 3 mata penuh.

MALAM TERAKHIR BUAT JERONIMO BERSAMA JDT


Beliau akan mula beraksi bersama JDTII untuk perlawanan ke 5 liga perdana nanti setelah ditukarkan dengan Gaby Guerra yang akan bermain dengan JDT bermula esok bertemu Selangor.

TRIO BARU PENGGEMPUR IMPORT JDT BERMULA MALAM INI !

Gabi Guerra
Brian Ferreira
Gonzalo Cabrera

Sila save wallpaper ini.. :)

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post