Live Streaming JDT Vs Kedah Piala Sumbangsih 2017

Masa yang ditunggu-tunggu telahpon tiba bagi saingan aksi Liga Malaysia 2017 yang akan melabuhkan tirai pada malam ini. Seperti yang sedia maklum bagi game di antara JDT menentang Kedah akan berlangsung pada malam ini di stadium Galaticos de Larkin. Menarik sungguh untuk disaksikan oleh penduduk seluruh dunia. Malam ini juga adalah penentu kepada Kejuaraan Piala Sumbangsih 2017.Sebagai rekod pada tahun 2015 dan 2016,JDT semestinya ingin mengekalkan rekod cemerlang pada musim lepas apabila menggondol 5 Piala. Di atas kertas ternyata 70% memihak kepada pasukan JDT. Sedikit kerisauan juga di kem JDT apabila 3 hari sebelom perlawanan Coach Kesayangan Mario Gomez telah mengesahkan utnuk meninggalkan JDT bagi musim 2017. 


Adakah ini game plan JDT untuk menyembunyikan senjata sebenar? Bagi Kedah pula sebagai pasukan yang turun underdog dan juga selaku Juara Piala Malaysia 2016 pastinya ingin membuktikan mereka juga mampu untuk mengalahkan JDT dan seterusnya merampas takhta kejuaraan Piala Sumbangsih. Mampukah mereka buat fans JDT menangis?haha. Dalam bola sepak anything can happen seperti Gol Faiz Subri.Untuk pengetahuan anda kali terakhir pertemuan Buku bertemu ruas ini ialah pada Julai 2016 yang mana menyaksikan Pasukan Kedah telah dijinakkan JDT dengan jaringan 0 berbalas 5. Pastinya sejarah tak nak diulang oleh team Kedah dan fans kedah juga mengharapakn kejutan team mereka.

Buat peminat-peminat bola sepak tanah air mari kita saksikan streaming Piala Sumbangsih 2017 melalui link-link dibawah ini.

Link 2
Link 3

Piala Sumbangsih 2017

JDT vs Kedah
Stadium Tan Sri Dato’ Hj Hassan Yunos Larkin
20 Januari 2017 – 9:00 malam

Turut berlangsung juga pertemuan pasukan JDT II yang akan menetang pasukan Kuala Lumpur di Stadium Selayang. Diharapkan kedua-dua pasukan akan memberi persembahan yang super power. Berikut ialah lain-lain jadual perlawanan Liga Malaysia yang berlangsung pada 21 Januari 2017


0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post