Live Streaming ACL Qualifiers 2017 : Bangkok United VS JDT


Nampaknya masanya telah tiba dimana Skuad JDT Pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) bertandang ke Thailand menentang pasukan naib juara Liga Thailand, Bangkok United untuk aksi pusingan kedua kelayakan Liga Juara Juara Asia (ACL).

JDT merupakan kelab pertama dari Malaysia layak beraksi dalam pusingan kelayakan (play-off) Liga Juara Juara Asia (ACL) setelah berjaya memenuhi kriteria dan piawaian yang ditetapkan oleh Konfederasi Bolasepak Asia (AFC). 


Dalam persediaan menghadapi Bangkok United, JDT telah mengharungi perlawanan persahabatan pra musim dengan menentang tiga kelab bola sepak dari Thailand Kini di tangan pengendali baharu Benjamin Mora, perancangan taktikal menjadi sandaran sama ada JDT mampu untuk terus melangkah jauh. 

Kalau JDT Menang Seandainya pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) berjaya menewaskan Bangkok United dalam perlawanan ini, JDT akan mara ke pusingan ketiga kelayakan Liga Juara Juara Asia (ACL) dan bakal menentang kelab Liga Jepun (Liga J), Gamba Osaka yang menanti untuk aksi play-off di Stadium Saita, Jepun pada 7 Februari 2017.


Untuk makluman anda tiada Live di Stesen TV Malaysia seperti yang ramai maklum media massa di Malaysia tak berani nak ambil Live meskipon ianya Game Kelayakan . Jadi admin ingin berkongsi Live Stream dibawah ini yang dibawakan oleh JDT.TV dan juga Live lain melalui Astro Sport serta Stesen TV Streaming Thailand.

Bangkok United vs JDT Kelayakan ACL 2017

Tarikh : 31hb Selasa 2017 (Selasa)
Masa : 8.00 Malam
Tempat : Stadium Universiti Thammasat Rangsit, Bangkok

Live Streaming Link dibawah :

Jangan lepaskan peluang anda untuk menyaksikan skuad Harimau Selatan beraksi. Luaskan Kuasamu Johor.
Sekiranya live streaming diatas tidak boleh sila refresh sampai boleh. Mudah-mudahan JDT beroleh kemenangan malam ini .Doakan bersama.

2/Post a Comment/Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post