"Pamoga Qu Puteh Tak Akan Taja Kelantan Bagi Musim 2017"Tag line yang selalu kedengaran Alhamdulillah syukur ada Pamoga kini nak cakap apa kalau dah tak teruskan untuk taja?haha. Apepon ucapan tahniah pada Dato Seri Vida yang ada usaha untuk menjadi penaja pasukan The Red Warrior... Mari kita baca apa kata Big Boss Kelantan :

Penaja utama PAMOGA QU PUTEH telah memaklumkan hasrat UTK TIDAK MENAJA pasukan Kelantan Musim depan(2017)..walau pun mengikut perjanjian Tajaan mereka adalah sehingga 2017.
Saya memahami hasrat mereka dan akan bawa ISU ini ke Majlis KAFA.Kita akan mencari jalan keluar yang terbaik dgn mengambil kira semua faktor serta menjaga hubungan baik jangka panjang dgn semua pihak.
Walaupun ini akan menambah kesulitan KAFA namun saperti biasa setiap musim pengurusan KAFA sentiasa di uji pelbagai kepayahan yg biasanya tidak difahami pihak luar NAMUN DGN IZIN ALLAH KITA SENTIASA DAPAT ATASI CABARAN BERKAT KEIKHLASAN DAN KEJUJURAN BEKERJA SECARA SUKARELA MENJAGA BOLASEPAK KELANTAN.
Kita tidak akan mudah berputus asa.Tugas bola kelantan YANG TAK SIAPA MAHU MENGAMBIL TANGGUNGJAWABNYA INI,bakal kita pikul sehingga ada pihak yg bersedia mengambil alihnya..INSYAALLAH..
Musim 2017...sekali lagi TRW BAKAL BERWAJAH BARU...
Via Tan Sri Anuar Musa 

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post