" Kebanggaan Rakyat Johor!!! 8 Pemain Atletico Madrid Dan Cristiano Ronaldo Bergambar Bersama TMJ...."


Wah terkejut rakyat johor melihat usaha TMJ berada di Bumi Madrid dan bergambar bersama nama-nama besar pemain bola sepak dunia. Cuba kita fikir dengan betul kenapa TMJ boleh buat kenapa tidak FAM? Masing-masing tahu jawapan. Ini merupakan suatu revolusi bola sepak tanah air. We proud for you. Terdahulu TMJ telah pergi ke Barcelona dan Valencia. Tak silap admin 3 kelab beb TMJ visit. Jom baca ulasan dari pihat JST :DYAM TUNKU MAHKOTA JOHOR TERIMA JEMPUTAN KHAS DARI PEMILIK KELAB ATLETICO MADRID

DYAM Brigadier Jeneral Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor telah menerima jemputan khas dari Miguel Angel Gil Marin, pemilik kelab Atletico Madrid untuk mengunjungi kelab tersebut pada hari ini, 27hb Oktober 2016. Dalam kunjungan tersebut, baginda telah bertemu pengurus kelab, Diego Simeone, para pemain Atletico Madrid :

1.Antoine Giezmann
2. Fernando Torres
3.Saul Niguez
4.Gabi, Godin
5.Koke
6.Angel Correa 
7.Cristiano Ronaldo (Kelab Real Madrid)Serta turut menyaksikan sesi latihan kelab tersebut di Stadium Atletico De Madrid hari ini. Selain itu baginda telah berbincang dengan Miguel Angel Gil Marin untuk menghantar beberapa barisan kejurulatihan JDT dan juga untuk barisan kejurulatihan kebangsaan pada masa akan datang bagi menerima bimbingan dari kelab Atletico Madrid. Ini adalah sebahagian daripada langkah yang diambil untuk penambahbaikan kelab JDT dan bolasepak kebangsaan pada masa akan datang. Luaskan Kuasamu Johor.

Video Bersama Cristiano Ronaldo :P/s : Kau orang tengok usaha TMJ bukan untuk kelab kesayangan beliau sahaja..malah demi Skuad Kebangsaan. Inilah pencinta bola sepak Negara.

Sumber Via JST

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post