'Jangan Keliru.... 10 Gambar Lelaki Paling Cantik di Thailand...'Mempunyai kulit seputih salji, mata lebar seperti boneka, tubuh langsing bagaikan model, semua wanita pasti iri hati melihat kecantikan Yoshi.

Namun jika anda melihat sejarahnya, Yoshi adalah salah seorang lelaki dari Thailand yang sangat terkenal dan digelar sebagai salah satu lelaki paling cantik di negara tersebut.

Media di Thailand juga ada menyebut bahawa Yoshi telah masuk dalam barisan lelaki paling cantik di Thailand. Tak hairanlah jika foto-foto Yoshi terus tersebar luas di dunia maya.


Yoshi mengatakan bahawa dirinya belum melakukan pembedahan perubahan kelamin. Kecantikannya juga dikatakan semulajadi, sebab Yoshi mengaku bahawa dia hanya melakukan sedikit perubahan di bahagian bibir. Untuk bahagian mata dan bahagian wajah lain, tidak ada pemebedahan yang dilakukan.

Yoshi berkata sejak kecil membesar bersama kanak-kanak perempuan di sekitarnya, dan dia yakin bahawa dirinya adalah perempuan. Ditanya adakah Yoshi akan mengubah kelaminnya, dia mengatakan bergantung bagaimana haluan hidup akan membawanya.

Via TheCoverage

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post