Header Ads

ad

'Kurang Ajar !!! Netizen Kecam Status Budak Haters Hati Dengki dan Hitam Dengan JDT...'

Orang2 yang terlibat dalam kebakaran tu masih berdukacita..ni boleh cakap2 yang tambah melukakan hati mereka itu..JDT tiada kena mengena dgn final M'sia Cup atau kebakaran HSA..hormatilah mereka itu kerana mungkin sekarang pada mereka..pada kamu siapa tahu.

Tolong buat research tentang piala malaysia ni.piala ini sebenarnya tak ada makna dimata dunia..level untuk piala ni sama level dengan standart piala sekolah rendah..piala ni kosong...tak membantu langsung pun untuk naik ke tahap lebih tinggi..




TMJ dah cakap,piala ni hanya membuang masa saja..satu lagi,sebagai anak jati johor netizen cukup kecewa dengan cara awak berfikir..awak langsung tidak memikirkan perasaan mereka yang terlibat dalam tragedi kabakaran hospital sultanah aminah...berfikir gunakan otak bukan lutut..

Kalau awak ditangkap kerana menghina,saya sangat bersyukur dan gembira..saya harap semua jangan contohi orang ini..jangan kerana status lain negeri kita bertumpah darah..kita duduk dalam satu negara bukan untuk bergaduh tetapi untuk bersatu menjadi negara membangun....hentikanlah spekulasi ini dengan segera.tolong jangan hina negeri kami,sultan kami atau agama kami...

Kedah dengan selangor yang main .. kenape jdt senyap ? Pahang, kelantan, sarawak, terengganu, perak tuh sume.. kau tak tanye ? Mental budak ni, tak reti bezakan bola dengan hospital.. bola tuh tok baling dekat kepale kau, hospital tuh tempat orang mental macam kau .. 

P/s :Tang hospital terbakar tu jangan buat main. Kubur2 yang meninggal tu merah lagi. Setakat kau buat lawak lain, lantak lah. Bukan aku heran pun. Style budak2 sakai macam kau yg ta pernah rasa menang game lah aku rasa memang gini lah pattern dia. Faham sangat. Tapi tang #HSA terbakar jangan buat lawak. Aku cuma risau one day kau menangis ada orang buat lawak cmtu dekat kau sebab family kau terkena musibah yang sama.

No comments